GO BACK
    TO MENU

    NICE TO MEET YOU!

    Hallo! Ik ben Tessa Joustra-Willems, de persoon achter LichtZoet. Ik ben getrouwd, geboren in 1993 in Zeewolde en daar ook opgegroeid, afgestudeerd Leisure Manager en zo zijn er vast wel meer feitjes te noemen. Hieronder leer je mij een beetje beter kennen en kun je contact opnemen om verder kennis te maken!

    Creating stories that will last a lifetime.

    About Me

    Jup, dit ben ik: Tessa! Wonend in ons prettige huurhuisje met de hubby en een schattig, irritant en druk Jack Russeltje: Floortje (deze naam heb ik zeker weten niet zelf bedacht). Zwanger van ons wondertje die we eind januari/begin februari verwachten. Ik ben dus tijdelijk even met verlof, maar aankomend seizoen absoluut weer beschikbaar. Ik houd van spontane gezellig avondjes buiten de deur, een goede creatieve brainstorm, het bingewatchen van een goede serie, een lekker hapje en drankje, geprinte foto’s en werk met zichtbaar resultaat. 

    Wat voor mij erg belangrijk is, is dat ik en de mensen om mij heen lekker zichzelf kunnen zijn. Jij bent jij en ik ben ik. Openheid, vertrouwen en oprechtheid zijn voor mij belangrijk en al deze dingen neem ik mee wanneer ik jou/jullie mag vastleggen!

    Enkele jaren geleden ben ik begonnen met fotograferen. Eerst lekker buiten in de natuur en later met mensen die ik kende. Ik ben een korte cursus gaan volgen en werd steeds vaker gevraagd voor kleine opdrachten. Toen ik de vraag kreeg bruiloften te doen ben ik me hier verder in gaan verdiepen. Wat geniet ik enorm tijdens zo’n dag. Ik heb ontdekt dat ik het fotograferen van verschillende levensfases het leukst vind om te doen. De focus ligt voor mij dan ook op het vastleggen van liefde en de blije, gelukkige momenten die we meemaken. Daar ben ik graag onderdeel van. Dat kan zijn tijdens een loveshoot, jullie trouwdag, een zwangerschap of na de geboorte van jullie kleine wonder!

    Naast fotograferen ben ook freelance eventmanager. Dit is echt een passie van mij geworden en hier heb ik mijn oog voor detail getraind. Al die details waar jullie zo druk mee zijn geweest mogen gezien worden. Door mijn werk als eventmanager neem ik dus wat extra ervaring en inzicht mee. De combinatie van deze twee houdt mij extra enthousiast, scherp en gemotiveerd. Zo geniet ik nog meer van wat ik doe!

    Foto’s van mij: Bemind Fotografie